Alegeri pentru viitor

Sursa: Francize.ro & lmi-romania.ro

Intotdeauna am fost pasionata de dezvoltare personala si profesionala, dar mai ales de lucrul bine facut. Iubesc oamenii care pun pasiune in ceea ce fac si sunt interesati de o continua dezvoltare. Personal, consider ca atunci cand iubesti ceea ce faci, este imposibil sa nu iti reuseasca rezultatul  in forma cea mai perfecta.

Datorita proiectelor in care am fost implicata pe perioada liceului si a facultatii, am avut contact cu diferite nationalitati, implicit cu diferite mentalitati si puncte de abordare a diverselor activitati. Motivatia de a invata, de a ma dezvolta si  de a experimenta cat mai mult, m-a determinat ca dupa absolvirea facultatii sa iau “lumea in piept”, dintr-un continent in altul. Fiecare provocare am privit-o pentru moment, intotdeauna luand in considerare ca ma voi reintoarce la un moment dat, in Romania.

Anul trecut, am considerat ca este timpul sa revin in Romania si sa pun in aplicare toate cunostintele dobandite si experienta acumulata. Totodata, imi doream ca toate economiile mele sa fie investite intr-o afacere care mi-ar putea aduce satisfactia implinirii. Prin intermediul unei cercetari amanuntite de piata, am realizat ca readaptarea mea in Romania, mai ales la nivel de business, va avea nevoie de un suport, oricare ar fi domeniul pe care l-as alege pentru afacerea pe care imi doream sa o intreprind. Imi doream o afacere cu si depre oameni, care crede si investeste in oameni si printr-o analiza mai detaliata am realizat ca in Romania, in domeniul afacerilor este o mare nevoie de indrumare, sustinere si orientare profesionala catre rezultate masurabile, in baza unor obiective predeterminate. Pentru ca studiile, experienta si bugetul nu imi erau suficient pentru a intra pe piata romaneasca, conform obiectivelor propuse am hotarat ca prin sistemul de franciza, sa apelez la suportul  unei firme de specialitate, care are aceleasi obiective ca si mine, cu care pot forma o relatie de incredere, care crede in oameni si in dezvoltarea lor si a activitatii acestora.

Cele mai importante decizii pe care a trebuit sa le iau, au fost alegerea firmei de francize care sa ma informeze de oportunitatile de afaceri din care pot alege, mai exact,  francizele de succes  din Romania, precum si sa imi ofere concret detaliile despre avantajele, dezavantajele si si etapele deschiderii unei afaceri de tip franciza. In cadrul unei conferinte business, am fost inspirata de speech-ul unuia dintre speakeri, Paul Voicu, managing partner Inventure Franchise Consulting si am simtit ca deja o parte din solutie am descoperit-o. Cu putin search pe internet am descoperit mai multe detalii despre activitatea echipei lui Paul Voicu si site-ul Francize.ro ce ofera afaceri testate și reprezentate în mod exclusiv, precum si  asistenta pentru întelegerea particularităților afacerii și definirea așteptărilor. Experienta multidisciplinara a lui Paul Voicu si-a spus cuvantul. Dupa o discutie indelungata despe idei de afaceri, sistem de francize, potential, dar si despre obiective, am putut lua decizia, ca cel mai bine s-ar potrivi cu viziunea mea, Franciza LMI- Leadership Management International, care ma poate ajuta sa mi pun in aplicare cunostintele de business si spiritul antreprenorial, dar si care crede in oameni si in dezvoltarea acestora, la fel de mult ca si mine.

Francize.ro-sigla-patrata-e1452534702930

Sursa: Francize.ro

 

Originar din SUA, Leadership Management International (LMI), a intrat pe piata locala in 2002 si este un creator de programe de dezvoltare profesionala printr-un proces unic, in scopul intaririi abilitatilor de lider, imbunatatirii performantelor, cresterii productivitatii si dezvoltarii abilitatilor de vanzare. Prin sistemul de afacere masterfranciza am dobandit dreptul de a promova serviciile dezvoltate de catre furnizor, avand o arie de exclusivitate larga pe teritoriul Romaniei, bineinteles, drept conditionat de un plan de dezvoltare.

logo-lmi-romania1

Sursa: lmi-romania.ro

“Pregatirea intensa in prealabil pentru iesirea in piata si  modelul de business scalabil, care si-a dovedit succesul” (Sursa: Paul Voicu) m-au ajutat foarte mult in penetrarea pietii de business. Am stiut de la inceput ca sansele mele de succes sunt ridicate prin preluarea unei afaceri tip franciza, fiind sprijinita si sustinata in fiecare moment al activitatii, prin asistenta tehnica, manageriala si de marketing, iar unde a fost necesar, prin sugestii. Recunoasterea extrem de rapida Leadership Management International (LMI), in urma prestigiului serviciilor cu rezultate dovedite, accesul la metoda de organizare interna, a activitatii productive, dar si a relatiilor cu clientii, impreuna cu portofoliul personal de clienti pe care i-am fidelizat prin calitate si oferirea de servicii tailor-made, precum si mentinerea contactului permanent cu acestia  inainte si dupa mutarea in Romania, m-au ajutat in dezvoltarea afacerii francizate.

Inainte de a deschide aceasta afacere m-am confruntat cu pareri pro si contra francizei, in special cele referitoare la libertatea redusa de miscare si riscul deteriorarii imaginii francizorului, care ar duce implicit si la inrautatirea imaginii activitatii mele. Dar, in cazul meu inca de cand am pornit la drum in colaborarea cu Leadership Management International (LMI) si cu Francize.ro am stiut ca avem aceeasi viziune si impreuna putem contribui cu rezultate exceptionale la schimbarea si imbunatatirea modului in care oamenii gandesc, actioneaza, interactioneaza, muncesc si traiesc.

Abordarea noastra cultiva incredere si ambitia de a evolua!

Această prezentare necesită JavaScript.

Sursa: Francize.ro

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2017, dar, reprezinta si un plan pentru viitorul apropiat.

 

Anunțuri

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s